Gevelreiniging

Content Gevelreiniging

Door de verschillende weersomstandigheden in ons land en door luchtvervuiling worden gevels van gebouwen door de jaren heen vuil. Ruiten Troef reinigt gevels in onder andere Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Gouda en Woerden. Wij werken zowel in grote als kleine steden in de provincie Zuid-Holland.

Terug in oorspronkelijke staat

Naast bakstenenmuren worden onderdelen van metaal en kunststof zoals kozijnen en beplating ook vuil. Ruiten Troef Gevelwerken zorgt ervoor dat uw gevel vrijwel in de oorspronkelijke staat herstelt. Wij stemmen onze reinigingstechniek af op het materiaal waarmee uw gevel en de onderdelen ervan zijn afgewerkt.

Meerjarenonderhoudsplan

Met ons meerjarenonderhoudsplan bent u er tevens van verzekerd dat uw gevels in goede en schone staat blijven. Indien u verdere vragen over ons onderhoudsplan heeft, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Waarom Gevelreiniging bij Ruiten Troef? Uw vervuilde gevel weer zo goed als nieuw tegen een scherpe prijs. Op maat gesneden reinigingstechnieken. Gevelreiniging houdt uw façade in conditie en verlengt de levensduur. Een verzorgd en schoon bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming.   

Schone ramen en verzorgde gevel

Regelmatig gewassen ramen bieden u een prettig zicht en een goede lichtinval. Het reinigen van de directe omlijsting en kozijnen zijn daarbij ook van belang. Een verzorgde gevel en schone ramen zijn namelijk het visitekaartje voor uw bedrijf.

Aanvullend kan periodiek of eenmalige gevelreiniging nodig zijn om de rest van uw gevel in conditie te houden. Bijvoorbeeld RVS, aluminium, kunststof, beton of het metselwerk. Het verlengt de levensduur van uw gevel en glas. En het maakt een verzorgde indruk!

Laat Ruiten Troef u terugbellen

Anderen over Ruiten Troef

Wij hebben in Ruiten Troef een partner die door hun specialisatie op bijzondere wijze ons bijstaat. Voor reguliere taken maar ook voor snel inzetwerk schakelen ze bijzonder snel en goed.

Partner waar je op kan bouwen en vertrouwen.  Gewoon helder en clean.

Gerard van den Berg, Manager Bouw en Techniek  //  Hoogvliet Supermarkten

Wij willen een vakkundige, flexibele partner en
houden van korte lijntjes…. - Ruiten Troef dus!

Junis Kinderopvang

Met goed, kundig en secuur persoon is Ruiten Troef al jarenlang zonder klachten, onze schoonmaakpartner.

Ruud Pondman (voorheen directeur)  //  Flynth Adviseurs & Accountants