Werken in de schoonmaak

Zoek jij een baan in de schoonmaak? Wil je bijvoorbeeld werken als medewerker van een schoonmaakbedrijf. Maar altijd op een plek waar jouw werk gewaardeerd wordt?  Het leukste aan werken in de schoonmaak? Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden!

Banen in de schoonmaak zijn er altijd. De schoonmaakbranche is de laatste jaren steeds professioneler geworden. Als schoonmaakmedewerker ben je niet langer onzichtbaar maar onderdeel van een bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar  flexibele medewerkers en vakmensen, want schoonmaken is een vak. Werk in de schoonmaak vraagt om mensen met oog voor detail, eigen initiatief en een open houding. Schoonmaakmedewerkers zijn zichtbaar en daarmee het visitekaartje van het bedrijf. Ben jij zo iemand, en zoek je werk in de schoonmaak dan hebben wij voor jou PERDIRECT een vacature . In Hoofddorp zoeken wij voor 5 avonden (starttijd 18.00) voor 3 ½  uur een schoonmaker/schoonmaakster.

Je ontvangt een passend salaris en kunt kiezen uit fulltime en parttime banen bij ons. Naast het schoonmaken en schoonhouden van de toegewezen ruimtes ben je in sommige gevallen ook aanspreekpunt voor het bedrijf. We willen daarom eerst graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met je zodat we weten welk werk in de schoonmaak je precies zoekt.

Stuur je motivatiebrief en CV naar J.Hennipman@ruiten-troef.nl

Laat Ruiten Troef u terugbellen

Anderen over Ruiten Troef

Wij hebben in Ruiten Troef een partner die door hun specialisatie op bijzondere wijze ons bijstaat. Voor reguliere taken maar ook voor snel inzetwerk schakelen ze bijzonder snel en goed.

Partner waar je op kan bouwen en vertrouwen.  Gewoon helder en clean.

Gerard van den Berg, Manager Bouw en Techniek  //  Hoogvliet Supermarkten

Wij willen een vakkundige, flexibele partner en
houden van korte lijntjes…. - Ruiten Troef dus!

Junis Kinderopvang

Met goed, kundig en secuur persoon is Ruiten Troef al jarenlang zonder klachten, onze schoonmaakpartner.

Ruud Pondman (voorheen directeur)  //  Flynth Adviseurs & Accountants