Kantooronderhoud

Als ondernemer of facilitair manager wilt u een schoon kantoor. Dag in dag uit. Met betrouwbare schoonmakers die weten wat ze moeten doen. Waarbij niet u, maar het schoonmaakbedrijf in de gaten houdt of het naar behoren gaat. U heeft geen last van personeelszaken als verlof en ziekte, en sanitaire voorzieningen (bijvoorbeeld toiletpapier) die bijna op zijn. Dit wordt door ons geregeld en bespaart u dus veel werk en tijd. Is dat zo? Ja, dat is zo!

Schoonmaken op zich lijkt niet moeilijk. U doet het thuis ook. Of uw hulp besteedt een ochtend(!) in de week om uw huis ‘proper’ te houden. Bij de schoonmaak van kantoren spelen andere aspecten een rol; klanten die op bezoek komen, sterkere vervuiling, het onderhoud van vloeren, intensief gebruik van het sanitair, budget dat onder druk staat, enzovoorts. Om uw bedrijfsruimte een verzorgde indruk te geven is het daarom van belang dat vakmensen met professionele apparatuur uw pand schoonmaken en onderhouden.

Goed opgeleide medewerkers werken efficiënter, effectiever en met meer plezier. Bij de dagelijkse schoonmaak zien zij wat nodig is.

Om de schoonmaak van uw kantoor in goede banen te leiden besteedt Ruiten Troef gepaste aandacht aan het schoonmaakprogramma. Met de juiste keuzes geven wij invulling aan uw wensen, blijft het voor u betaalbaar en voor onze medewerkers haalbaar.

Voor specialistische werkzaamheden als het reinigen van tapijt of het wassen van de ramen zetten wij onze specialisten in. De inzet van vloerspecialisten of glazenwassers leggen wij voor u vast in een planning. Zo weet u wanneer u wat kan verwachten. De aansturing hiervan verloopt allemaal via uw vaste contactpersoon; de rayonleider/-leidster.

 

Laat Ruiten Troef u terugbellen

Anderen over Ruiten Troef

Wij hebben in Ruiten Troef een partner die door hun specialisatie op bijzondere wijze ons bijstaat. Voor reguliere taken maar ook voor snel inzetwerk schakelen ze bijzonder snel en goed.

Partner waar je op kan bouwen en vertrouwen.  Gewoon helder en clean.

Gerard van den Berg, Manager Bouw en Techniek  //  Hoogvliet Supermarkten

Wij willen een vakkundige, flexibele partner en
houden van korte lijntjes…. - Ruiten Troef dus!

Junis Kinderopvang

Met goed, kundig en secuur persoon is Ruiten Troef al jarenlang zonder klachten, onze schoonmaakpartner.

Ruud Pondman (voorheen directeur)  //  Flynth Adviseurs & Accountants