Vloeronderhoud

Wij opereren in heel Nederland en onze werktijden worden in overleg met u bepaald. Na het reinigen van uw vloeren voorzien wij u altijd van een passend onderhoudsadvies. Hiermee houdt u uw vloer in topconditie. Wij reinigen jaarlijks voor zo’n 110 bedrijven en instellingen de vloeren. Tot onze klantenkring behoren onder andere hotels, restaurants, kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen, tandartspraktijken en bedrijfskantines.

Vanwege hun goede ervaringen met Ruiten Troef, besteden steeds meer grote schoonmaakbedrijven en projectontwikkelaars het reinigen en onderhouden van vloeren aan ons uit.

Linoleum vloeren o.a. marmoleum en artoleum

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onslijtbaarheid. Een linoleumvloer kan jaren mee, mits u het onderhoudt en het op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoud van een linoleumvloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen van de oude waslaag) en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleumvloer grondig is gereinigd, brengt Ruiten Troef twee of drie waslagen aan.

Onderhoud van natuursteen, o.a. marmer, travatin en terrazo

Voor het reinigen, impregneren, kristalliseren, slijpen of polijsten van bijna alle natuursteen vloeren kunt u een beroep op ons doen.

Werkzaam in heel Nederland. Werktijden worden op u afgestemd. Passend onderhoudsadvies voor het beste resultaat. Grondige reiniging en onderhoud van natuursteen-, linoleumvloeren en tapijten. Coating en impregnatie van kunststof- en industrievloeren.

Tapijt reiniging

Het reinigen van uw tapijt kunt u volledig door Ruiten Troef laten verzorgen. Wij gebruiken hiervoor diverse technieken. Enkele methoden die wij hanteren zijn de bonnet methode, droge poederreiniging en heet water injectie-extractie. Bij de laatste wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook onmiddellijk weer opgezogen.

Industrievloer coaten of impregneren

Naast het aanbrengen van coating op kunststofvloeren en industrievloeren heeft Ruiten Troef een uitstekend alternatief voor het stofvrij en vloeistofdicht maken van industrievloeren: impregneren. De vloer is dan slechts één dag onbruikbaar. ‘Bij andere methodes duurt dat vaak veel langer’. Impregneren kan tegen een relatief laag bedrag. ‘Een prima alternatief voor coaten of lakken.’

Laat Ruiten Troef u terugbellen

Anderen over Ruiten Troef

Wij hebben in Ruiten Troef een partner die door hun specialisatie op bijzondere wijze ons bijstaat. Voor reguliere taken maar ook voor snel inzetwerk schakelen ze bijzonder snel en goed.

Partner waar je op kan bouwen en vertrouwen.  Gewoon helder en clean.

Gerard van den Berg, Manager Bouw en Techniek  //  Hoogvliet Supermarkten

Wij willen een vakkundige, flexibele partner en
houden van korte lijntjes…. - Ruiten Troef dus!

Junis Kinderopvang

Met goed, kundig en secuur persoon is Ruiten Troef al jarenlang zonder klachten, onze schoonmaakpartner.

Ruud Pondman (voorheen directeur)  //  Flynth Adviseurs & Accountants